Informasjon angående koronasituasjonen

På vegne av våre ansatte og kunder oppfordrer vi alle til å følge retningslinjene fra folkehelseinstituttet: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/

Spesielt viktig at alle som nylig har vært i risikoområder (per 10.03.20 regnes fastlands-Kina, Hong Kong, Singapore, Japan, Iran, Sør-Korea og regionene Lombardia, Piemonte, Emilia-Romagna og Veneto i Italia og Tirol i Østerrike som risikoområder) eller hatt nærkontakt med person som er smittet av koronavirus, holder seg hjemme og ringer 116117.

I tillegg oppfordrer vi alle som har vært i utlandet og alle som er syke, som et generelt råd ved infeksjoner, om å til å bli hjemme. Ta kontakt om du må flytte timen på grunn av dette.

Vi ønsker også å begrense antall besøkende til klinikken, derfor ønsker vi ikke at flere enn kunden og eventuelt partner kommer til timer.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål knyttet til dette og timen din hos oss på 95414740 eller post@jordmorklinikken.no

Vi tar de forhåndsregler vi kan ta, og håper alle gjør det samme, slik at koronaviruset ikke sprer seg ytterligere.