Våre kurs

På bakgrunn av smittevernstiltak mot koronavirus og forbud mot innendørs arrangementer er det ikke mulig per nå å holde våre kurs i Ullevål sine lokaler for fysisk oppmøte som normalt.

Kursene holdes digitalt via webinartjenesten Zoom.us, der kursholder er i lokalene og deltagere deltar hjemmefra via PC/Mac/Ipad/Tab/smarttelefon.

På grunn av usikkerheten rundt når det kan åpnes opp for fysisk oppmøte på kurs igjen er alle kurs til og med juli 2021 planlagt å arrangeres via Zoom.us.

Kursene fra og med august 2021 er lagt opp til fysisk oppmøte i Ullevål sine lokaler. Vi håper dette kan gå som planlagt, men vi tar forbehold at det blir via Zoom.us hvis forbudet gjelder i denne tidsperioden. Vi gjør oppmerksom på at påmelding for 1 person gjelder for en person og ikke et par. Ønsker både den gravide og partner å delta på kurs med fysisk oppmøte (hvis dette er mulig den aktuelle datoen for kurset) må det meldes på 2 personer (total pris 1.198,-). Åpnes det opp for fysisk oppmøte er det svært viktig at det ikke møter opp flere enn de påmeldte på grunn av mest sannsynlig plassbegrensninger knyttet til smittevernstiltak.


Her finner du oversikt og informasjon om alle våre kurs. Du kan bestille/booke kurs på denne siden.


Fødselsforberedende kurs

Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden. Selve fødselen er avslutningen på et svangerskap som de fleste har mange tanker, følelser og spørsmål om. Les mer om kurset her.

Birth Preparation Course

Welcome to our Birth preparation course at Ullevål patient hotel! Many questions come to mind towards the end of a pregnancy. The labor itself is the last part that most people have many thoughts, feelings, and questions about. Read more.

Amme- og barselkurs – den første tiden med barnet

Amme- og barselkurset – den første tiden med barnet (barseltiden som defineres med en varighet på seks til åtte uker etter fødsel) vil bidra til å gjøre nye foreldre mer forberedt ved hjemreise og ukene som kommer. Les mer her.


Du kan booke kurs på denne siden.


Kursholdere ved jordmorklinikken bilde