Nyhet! Vi har nå fått en gynekolog/fødselslege på klinikken: Thorbjørn Brook Steen

Vi får nå en gynekolog/fødselslege med på laget vårt: Thorbjørn Brook Steen, spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp.

Thorbjørn har jobbet som gynekolog og fødselslege siden 2004. Han har spesialisert seg i å veilede kvinner med fødselsangst og vanskelige tanker rundt graviditet og fødsel i tillegg til å ha en god, generell kompetanse i gynekologi og fødselshjelp.

Thorbjørn har et brennende engasjement for kvinnehelse og har i mange år blogget for VG og foreldre.no i tillegg til å ha gjestet mange podcaster. Han er også forfatter av bøkene «Nytt liv, alt om graviditet, fødsel og barselstid» og «Hjelp, jeg skal føde! Fødselslegens råd til den bekymrede gravide». Alle disse prosjektene reflekterer Thorbjørns ønske om å gi trygge, gode råd og kvalitetsikret informasjon til gravide i Norge.

I tillegg er han fast foreleser på OsloMet på jordmorskolen og holder faglige foredrag rundt i landet spesielt innenfor tema fødselsangst.

Nå ønsker Thorbjørn å gi et tilbud til kvinner som ønsker denne tryggheten og kan tilby hans kompetanse ved ulike tjenester på Oslo Jordmor og ultralydklinikk. Han er svært opptatt av tverrfaglige kompetanse og vi er glade for å ha han med i vår klinikk.

Se de ulike tjenestene Thorbjørn Brook Steen tilbyr her!