Booke kurs

Generell informasjon

Du kan booke kurs t.o.m. august 2021 nederst på denne siden.

Slik booker du: klikk på ønsket dato på kalenderen under. Velg start booking, deretter betalingsmåte. Når booking er fullført blir du sendt til en side med bekreftelse og mottar kvittering på mail. OBS: Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser når du skal booke kurs.

Våre kurspriser er alltid pr person. Dere velger selv hvor mange dere ønsker å melde på.

Du kan betale med kort eller Vipps.

Er kurset du ønsker fullbooket? Send oss en mail om at du ønsker å stå på venteliste: post@jordmorklinikken.no eller brukt kontaktskjema.

Viktig! Avbestilling må gjøres og bekreftes senest 7 dager før kursdato.  

Avbestillinger mottatt senere enn dette vil ikke bli refundert.

Etter de nyeste smittervernstiltakene mot koronaviruset fra Oslo kommune 09.11.20 kl 24:00 med forbud mot innendørs arrangementer har vi ikke mulighet til å holde kursene i Ullevål sine lokaler med fysisk oppmøte.

Kursene holdes derfor digitalt via webinartjenesten Zoom.us.  Vi har fått gode tilbakemeldinger fra allerede avholdte kurs på zoom at dette fungerte veldig godt.

Kursene vil holdes digitalt så lenge forbudet varer. Alle kurs til og med juni 2021 som er satt opp er planlagt via zoom. Endrer forbudet seg så starter vi opp igjen med fysisk oppmøte på Ullevål. Skjer dette vil alle som er påmeldt få tilsendt ny informasjon pr epost. 

Kursene avholdes normalt sett ved Ullevål pasienthotell, Bygg 10, adresse: Kirkeveien 166, 0450 Oslo.  Ta kontakt med oss om du har spørsmål.

OBS! Vi opplever for tiden at bookingbekreftelsene på kurs ikke alltid blir sendt ut automatisk. Så får du ikke bekreftelsen via mailen du registrerer så send oss en mail til post@jordmorklinikken.no eller ring oss på tlf 95414740.

Det tas forbehold om endringer eller justeringer på kurspriser og gebyrer.