Tilbakemeldinger

Vi synes det er veldig hyggelig å få tilbakemeldinger! 

Her kan du lese anmeldelser vi har fått via Facebook og på jordmorklinikken.no.

For å skrive en anmeldelse, kort eller lang, klikk på den grå knappen under. Kun navnet ditt blir vist.

Tusen takk til alle som har tatt seg tid, på forhånd takk til alle som tar seg tid. Det setter vi umåtelig stor pris på!

Vennlig hilsen
Birgitte, Stine, Laila, Ragnhild, Marianne, Thorbjørn og Ida

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send inn
     
Avbryt

Skriv en anmeldelse

Oslo Jordmor- og Ultralydklinikk
Gjennomsnittlig karakter:  
 61 anmeldelser
av Vanessa

Var på ultralyd (12+0) hos dyktige Laila i dag. Er så fornøyd! Laila er varm og imøtekommende. Hun tok seg god tid til oss, forklarte nøye, fikk fine bilder.. Kunne ikke hatt en bedre opplevelse♥️ Tusen takk, og spesielt takk til Laila. Skal anbefale videre!

av Oda Strand

Hadde en utrolig fin opplevelse på 3D ultralyd hos Laila, hun var så flink og hyggelig, og vi fikk noen skikkelig fine bilder❤️
Var virkelig verdt å dra dit, anbefales!

av Joanna Abueg

Dette er min andre graviditet, og jeg bestemte meg for å dra til Stine denne gangen også. Jeg gikk til Stine i første graviditet, og har vært veldig fornøyd alle gangene jeg var på besøk hos henne. Denne gangen dro jeg på ultralydtime litt stresset og bekymret da jeg hadde vært et annet sted i uke 11, og ikke fikk noe form for betryggelse at alt var i orden. Stine derimot tok seg god tid til å undersøke at alt var i orden med fosteret. Vi fikk tatt mål, sett et bankende hjerte, organer og en fin nakkefold. Alt så friskt og bra ut, og jeg ble endelig beroliget med at babyen i magen har det bra. Det er ingen hemmelighet at Stine og de andre jordmødrene på denne klinikken er dyktige, informative og imøtekommende. De tar virkelig hånd om deg, og viser deg forståelse og omtanke. Jeg anbefaler alle gravide om å gå til Oslo jordmor- og ultralydklinikk, og da spesielt til Stine <3 Tusen takk for en fin opplevelse!

av Anette Leonore Valø Simonsen

Utrolig fornøyd med min opplevelse på Oslo jordmor- og ultralydklinikk i uke 12+5. Jordmor Birgitte Norman ga meg en nøye gjennomgang av organer, neseben og nakkefold. Hun sa også at det så ut som ei jente, noe jeg fikk bekreftet på Ullevål sykehus i uke 15!
En dyktig og kunnskapsrik jordmor som møtte meg med varme og omtanke. Med pappa og storebror på FaceTime, lot hun dem se lillesøster både sparke og drikke fostervann!
Jeg vil anbefale Oslo jordmor- og ultralydklikk på det varmeste, og kanskje spesielt Birgitte ❤

Hei Anette. Tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding !👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼Det varmer og gjør jobben min enda mer givende. 🤗Masse lykke til videre i svangerskapet!Sommerhilsen fra jordmor Birgitte 🌼🌼

av Katarzyna Caruana

Jeg har vært hos dere to ganger foreløpig og er kjempe fornøyd! Ida Cecilie og Stine er helt fantastiske. De forklarer ting på en enkel måte og er superhyggelige! Anbefaler alle gravide å ta en tur til Oslo Jordmor og Ultralydklinikk hvis de trenger ultralyd undersøkelse eller oppfølgning hosjordmor!

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding og anbefaling fra deg Katarzyna 🙂 Det setter vi stor pris på! Ida og Stine

Side 1 av 13:
«
 
 
1
2
3
 
»