5 stjerner

Fikk selv anbefalt klinikken av familie og har varmt anbefalt den videre. Fantastisk å være hos Birgitte, med sitt nydelige vesen og utstråling. Har vært hos henne gjentatte ganger og er alltid like fornøyd. Hun tar seg tid, er omtenksom og varm, nøyaktig og dyktig. Da jeg plutselig trengte en time akutt, fikk hun ordnet det selv om det egentlig var fullt.

Utrolig bra apparater med topp kvalitet på bildene, også i 3D. Og så gøy at man får tilsendt video! Alt i alt, strøkent, topp kvalitet og kunnskapsrike og varme folk. Har også vært hos Stine som var kjempeflink og hyggelig! Har fått god hjelp og veiledning når jeg har ringt med spørsmål i etterkant.
Anbefales virkelig!

Andrea Scholze

5 stjerner

Kan ikke si annet en at vi er strålende fornøyde, desidert den beste klinikken vi har vert på! Jeg var hos Stine som tok seg god tid og forklarte alt hun gjorde veldig nøye. Vi gleder oss masse til å komme tilbake!

Alexandra Wigestrand

5 stars

Har vært her 3 ganger og hos to forskjellige jordmødre. Vi har vært veldig fornøyd hver gang. De tar seg god tid, er hyggelige og veldig profesjonelle.

Eirik Gjessing

5 stars

Jeg har gått til Birgitte og Ida jevnlig hele svangerskapet og føler meg godt ivaretatt.

KH H

5 stars

We had very good experience. Their energy is so positive. Jørdmor/Midwife Laila Ramsem has given a lot of good and clear information to us. And we are coming back :)

Aynur Kolmorgen

 

5 stars

Utrolig ryddig og ordentlig sted, og verdens beste jordmor Birgitte! Rolig og tydelig, og «varmt» vesen med masse kunnskap, gjennom hele prosessen. Anbefaler på det sterkeste!

Natalie Flesjaa

5 stars

Profesjonelle og dyktige jordmødre.
Veldig hyggelig og god oppfølging!

Truls Melleberg

5 stars

Lokalet virker nytt og oppdatert. Ble godt tatt imot av Stine. Utrolig behagelig og engasjert. Vi har nå valgt klinikken fremover!

Chriis Prime

5 stars

Anbefales på det varmeste til oppfølging og kontroll. Tusen takk for gode opplevelser, faglig dyktighet og trygghet.

Trude Ertresvaag

5 stars

Fantastisk oppfølging i svangerskapet, utrolig varme og dyktige damer!! ☺️ anbefaler virkelig Oslo jordmor- og ultralydklinikk! Tusen takk.

Emilie Moltzau

5 stars

Anbefaler på det sterkeste. Valgte klinikken da jeg var gravid med førstemann. Nå med nestemann ville jeg aldri bytte til en annen. Jeg blir alltid veldig godt ivaretatt. Ansatte er kjempefyktige, hyggelige og rolige. Utrolig fornøyd. Stor klem til Birgitte Norman❤!!

Margrete Kusior

5 stars

Fantastisk dyktig, rolig, herlig og trygg time hos jordmor Birgitte Norman på UL i uke 13 🥰 Selv om hun hadde munnbind på lyste hennes strålende vesen igjennom og vi følte oss så godt ivaretatt på alle måter ❤ Stemningen i lokalet var behagelig og resepsjonisten gjorde førsteinntrykket veldig godt med herlig vesen ☺ Anbefales på det sterkeste!

Fiona Arja Garnier Christensen

5 stars
Utrolig fornøyd med min opplevelse på Oslo jordmor- og ultralydklinikk i uke 12+5. Jordmor Birgitte Norman ga meg en nøye gjennomgang av organer, neseben og nakkefold. Hun sa også at det så ut som ei jente, noe jeg fikk bekreftet på Ullevål sykehus i uke 15!
En dyktig og kunnskapsrik jordmor som møtte meg med varme og omtanke. Med pappa og storebror på FaceTime, lot hun dem se lillesøster både sparke og drikke fostervann!
Jeg vil anbefale Oslo jordmor- og ultralydklikk på det varmeste, og kanskje spesielt Birgitte ❤

Anette Leonore Valø Simonsen

5 stars

Tusen takk til fantastiske damer, Ida og Stine for super oppfølgning i svangerskapet. Anbefaler også å gå på fødselsforberedende kurs. Helt topp 😊👍🏻

Katarzyna Viktoria Caruana

5 stars

Dette stedet anbefaler jeg! Vært her både før og etter begge mine svangerskap og fortsetter å gå hit! Flinke, rolige og behagelige!👍🏼

Synnøve Grytting

5 stars

My 6 weeks control after my first child was a cold, insignificant experience. This time I came here and I felt like speaking to a very competent and nice friend. Highly recommended!

Anna Bosi

5 stars

Vi är otroligt tacksamma över fantastiska Oslo jordmor og ultralydklinikk! Dem stöttade oss med varm hand genom ett väldigt tufft svangerskap och jag rekommenderar dem varmt till alla jag känner! Tack till alla jentene, ni är bara bäst ❤️

Bellan Lindström 

5 stars

Var hos Birgitte, kjempe hyggelig og flink ❤ Regner med alle er det. Veldig bra utstyr, og det var så gøy å få filmer og bilder på tlf 😍

Jill Carina Linder

5 stars

Vil gjerne takke for veldig god oppfølgning gjennom 2 svangerskap! Det har vært så trygt og godt å gå til kontroller og ultralyd hos dere. Imøtekommende og erfarne jordmødre som tar seg god tid til spørsmål, undersøkelser og ulike bekymringer og tanker som kan dukke opp. Følte meg alltid velkommen og godt ivaretatt hos dere. Anbefales på det varmeste💞

Annine Thomassen Gjesvik

5 stars

Første 3D ultralyd ved 26 uker. Jordmor var veldig hyggelig og hadde fantastisk positiv energi, man følte seg velkommen. Babyen var litt sjenert så litt saft, sjokolade og gymnastikk måtte til for å få et bra bilde, men bank i bordet, vi fikk det flotteste ultralydbildet vi har sett. Den nye maskinen er helt rå! Anbefales på det sterkeste.

Stine Dammen Ek

5 stars

Veldig fornøyd med all oppfølgning vi har fått av Stine over de siste årene 😁❤️

Cathrine Mindnes

5 stars

Jordmødrene i klinikken er super flinke og snille. Veldig veldig fornøyd � Tusen takk til Ida og Birgitte ��

Toma Jo

5 stars

Var hos Stine Igår for første gang, og må si at ble kjempe fornøyd, hadde masse spørsmål og fikk tilfredsstillende svar på alle spørsmålene mine.

Mariyam Nayyar

5 stars

Kunne ikke vært mer fornøyd, fantastisk bra klinikk med dyktige, hyggelige og blide jordmødre. Anbefales på det sterkeste!

Thea Emilie Storvand

5 stars

Detta är ett av de bästa besluten vi har tagit att välja att gå till Stina och Ida under hela vår graviditet. Vi hade aldrig kunnat önska oss något bättre. Denna klinik rekommenderar jag till alla, då Stina och Ida fick oss att känna sån trygghet, och dem är helt fantastiska kvinnor. Vi kommer absolut välja att gå hit vid nästa graviditet.

Rebecka Eriksson

5 stars

Jeg var hos Stine som jeg syns er veldig dyktig, informerende og flink!

Dorthe Wiig Andersen

Jordmorklinikken pasienter
Oslo jordmor og ultralydklinikk