Prisliste

Har du spørsmål, eller ønsker utdypende informasjon om våre tjenester er det bare å kontakte oss. Vi besvarer spørsmål så hurtig det er praktisk mulig.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at timer/konsultasjoner hverdager etter kl. 15:00 og timer på lørdager og søndager har et tillegg i pris på kr. 200,- pr time/konsultasjon. Dette tillegget vises ikke i timebookingen men legges til ved betaling etter konsultasjonen. 

For timer avbestilt senere enn 24 timer innen siste virkedag, belastes kostnaden for hele behandlingen. For timer på mandager gjelder avbestilling før kl. 14:30 fredager. Du kan selv avbestille timer før denne fristen. Gå inn på timebestillingssiden og logg inn på “min side”. Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål!

Ved forsentkomming utover 15 min er det ikke mulig å utføre en fullverdig ultralydundersøkelse. Vi vil kun se om hjertet slår. Hvis det ønskes en komplett gjennomgang anbefaler vi å bestille ny time.


Ultralydtjenester

Alle ultralydundersøkelser inkluderer printede bilder og bilder/film som sendes direkte til mobiltelefonen din/deres.

NIPT 

Gynekologi / Fødselslege

Jordmortjenester og svangerskapsoppfølging 

 

 

Celleprøve, prevensjon og testing av kjønnsykdommer 

Vi har spiral/p-stav/p-sprøyte til salg på klinikken, du trenger ikke gå til apoteket for å kjøpe den. Kostnader for spiral/p-stav kommer i tillegg til oppgitte priser på timer.

 

Kurspriser

Prisliste oppdatert juni 2022. Det tas forbehold om endringer eller justeringer.