Forlengelse av stengning av klinikken t.o.m. 13.04.20 pga koronaviruset

Vi følger vedtak fra helsemyndigheter for å forhindre ytterligere smitte av koronaviruset og holder stengt f.o.m. mandag 16.03.20 t.o.m. 13.04.20. Alle som har time i denne perioden vil få en sms om at timen er annullert. Vi forstår at det er mange som gjerne skulle vært til undersøkelse, men ber om at det tas kontakt med fastlege, helsestasjon og legevakt dersom det er nødvendig med helsehjelp. Vår telefon blir også stengt, men har du spørsmål sendt oss en e-post til post@jordmorklinikken.no så svarer vi så raskt vi kan.

Det er mulig å booke seg time via vår online booking fra den 14.04.20. Skulle vedtaket om stengning bli forlenget så vil alle med time få beskjed om dette.

Alle kurs i lokalene på Ullevål sykehus i regi av Oslo jordmor- og ultralydklinikk er per 12.03.20 avlyst t.o.m. 13.04.20. Alle deltagere vil motta mer informasjon pr epost. Kursbookinger av kurs på Ullevål sykehus fremover i tid er også stengt til det blir en avklaring i koronasituasjonen. Vi jobber nå med å få på plass nettkurs – følg med på våre nettsider i uke 13.

Ta godt vare på dere selv og andre i disse korona-tider! Vi gleder oss til å se våre kunder igjen. Hilsen alle oss ved Oslo jordmor- og ultralydklinikk.